Workshop glasfusing hele dag

Doelstelling

De doelstelling van de workshop is om een object te maken in glas. U krijgt eerst duidelijke uitleg over glas en glasfusing. Daarna leert u glassnijden en glas breken, waarna u een object maakt naar eigen ontwerp.

Wat maakt u?

U maakt glasobject met een maat van ongeveer 40x40 cm. Dit mag ook een rechthoek, cirkel of vrije vorm zijn. U kunt denken aan een schaal, een vaas, een tuinsteker, een hangend of staand object of een paneel. Maar mocht u iets anders bedenken, dan is dat wellicht ook mogelijk.

Het is ook mogelijk een standaard of een op maat gemaakt frame tegen kostprijs te laten maken voor uw werkstuk.

Ik werk niet met 'verplichte' ontwerpen, dus u kunt uw creativiteit volop gebruiken. De foto's op deze pagina zijn van werkstukken van deelnemers aan deze workshop.

Praktische informatie

Wanneer?

Op dit moment staan de volgende data gepland:

  • zaterdag 1 juni, 10: 00 (VOL)

Passen de genoemde data data niet? Graag spreek ik graag met u een passende datum af. In overleg zijn alle dagen en dagdelen mogelijk (ook op avonden en op zaterdag en zondag).

Als er daarbij plaats is voor meer deelnemers, publiceer ik de datum als 'open inschrijving' voor de resterende plaatsen, tenzij anders afgesproken.

Tijdsduur

De workshop duurt 6 uur.

Aantal deelnemers

Het aantal deelnemers is voor deze workshop minimaal 3 en maximaal 6 personen. Op locatie kan het aantal deelnemers hoger zijn.

Prijs

Per persoon betaalt u € 157. Jongeren tot en met 18 jaar betalen € 133.

If you would like to gift this workshop, you can find gift certificates at the bottom of the page.

Werkstukken ophalen

De werkstukken worden in de glasoven op circa 800°C gestookt tot één geheel. Sommige objecten, zoals schalen, worden daarna nog een tweede keer gestookt om de vorm erin te brengen. Doordat het stoken en afkoelen de nodige tijd vraagt, kunt u de werkstukken niet direct mee naar huis nemen. Na circa twee weken haalt u het op. In overleg kan werk verz​onden worden.

Annuleren

Tot een week voor aanvang is annuleren kosteloos. Daarna betaalt u 50% van de prijs.

Tijdens de workshop glasfusing van een hele dag maakt u, met uitleg en begeleiding, een eigen glaskunstwerk. Deze workshop is heel geschikt als u een groter werkstuk wilt maken of graag wat meer de tijd neemt.

- “Linda neemt alle tijd om alles goed uit te leggen”
- “Hele leuke workshop, op een relaxte manier uitgelegd en veel mogelijk! Top!”
- “Superleuke workshop in een ontspannen sfeer”
- “ Het plezier dat Linda heeft in haar vak spat eraf”
- “Uit alles blijkt haar jarenlange passie en ervaring”

Op verzoek is heel veel mogelijk

In overleg is er heel veel mogelijk: op locatie, een grotere groep, een andere maat voor uw werkstuk, een andere dag of tijdstip, een korte tijdsduur of juist langer, etc etc. Neem gerust contact met me op om te overleggen.

Inschrijvingsformulier workshop glasfusing hele dag

Reacties deelnemers