Workshop & cursus glasfusing

Als u geïnspireerd ben geraakt en zin hebt om het zelf eens te proberen: ik geef workshops glasfusie van één dagdeel.
Dit kan met een zelf samengestelde groep vriendinnen, zussen, moeder, tantes, man, kinderen, collegae of wat u maar wilt. Als u niet met een groep wilt komen, kunt u gebruik maken van de open inschrijving. Hierbij wordt een groep samengesteld uit mensen die alleen of met een kleine groep komen en het leuk vinden als er meer deelnemers zijn.

U kunt kiezen uit workshops van een half dagdeel, halve dag of een hele dag. Ook heb ik workshops in een bijzondere technieken, zoals stapelingen en glasdruppels. Klik op onderstaande links om meer informatie te krijgen.

TIP: Voor elke workshop kunt u een passende kadobon kopen om kado te geven.

Aanbod workshops & cursus glasfusing voor beginners en gevorderden

Workshop halve dag

In een workshop van een halve dag maakt u bijvoorbeeld een schaal, paneel, vaas of tuinobject.

Workshop hele dag

Tijdens de workshop van een hele dag heeft u meer tijd en meer glas om een groter glasobject te maken dan in de workshop van een halve dag.

Groepsworkshop

Wilt u met een groep van minimaal 8 personen kennismaken met glasfusing? Dan is een groepsworkshop wellicht interessant. U maakt een waxinelichthouder, schaaltje of klein paneel.

Glasdruppels

In de ochtend maakt u uw eigen kleuropbouw voor een druppelobject. 's Avonds komt u terug om in de oven te kijken hoe de versmelting verloopt. Altijd spannend en leuk!

Masterclass Stapelingen

In de tweedaagse masterclass maakt u een eigen gestapeld object. Leer het van de bedenker zelf.

Cursus

In 5 lessen van 2,5 uur leer ik u hoe u uw eigen beelden in glas omzet. Uw werkstukken kunnen tussendoor blijven liggen, zodat u alle tijd heeft om uw werkstuk te maken zoals u wilt.